ghader1020>دی 90 - متنوع
این دو سه ساله، بارها در وبلاگهای فارسی، نوشتههایی در پاسخ به همین سؤال خواندهایم. این نوشتهها گاهی در تناقض کامل با هم بودند. بعضیها میگفتند بهتر است بگذارید باطری تقریبا خالی شود، بعد تا 100 درصد شارژش کنید، اما بعضیها هم توصیه میکردند که وقتی شارژ به حدود 40 درصد رسید، باطری را شارژ کنید، اما نه تا 100 درصد، بلکه تا حدود 80 درصد. کدام یک از این توصیهها درست است؟ الان دیگر مدتهاست که تقریبا همه گوشیهای هوشمند و لپتاپها از باطریهای لیتیومی استفاده میکنند، سابقا از باطریهای نیکلی استفاده میشد. این باطریهای قدیمی نیکلی، مشکل آزاردهندهای داشتند، مشکل این بود که اگر این باطریها را به صورت مرتب، وقتی کاملا خالی نشده بودند، شارژ میکردید، باطری به تدریجی ظرفیت شارژ خود را از دست میداد، اصطلاحا «حافظه»اش را از دست میداد، به همین خاطر این مشکل را اثر حافظه یا Memory effect مینامیدند. اما در باطریهای لیتیومی، قضیه متفاوت است و بنابراین برای افزایش عمر باطری، توصیههای زیر انجام میشود: 1- هر چقدر میزان خالی شدن شارژ باطری کمتر باشد بر میزان عمر باطری افزوده میشود: کافی است به جدول زیر نگاه کنید، تا متوجه مسئله بشوید، اگر بگذارید باطری کاملا خالی شود و بعد هر بار تا 100 درصد شارژ کنید، باطری شما عمر بسیار کوتاهی خواهد داشت، اما اگر بگذارید هر بار که کمی خالی میشود، شارژ شود، عمر باطری را بسیار افزایش میدهید. 2- باطری را تا 100 درصد شارژ نکنید: خیلی از ماها از ترس شارژ کم آوردن، گجتهای خود را تا 100 درصد شارژ میکنیم، اما اگر این کار را مرتب انجام بدهید، باطری گجت خودتان را ضعیف میکنیم. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که وقتی باطری تا 100 درصد شارژ شد، باید آن را از شارژر جدا کنید. 3- هر ماه، یک بار باطری را کاملا خالی از شارژ کنید: بسیاری از باطریهای مدرنی که ما در حال حاضر در گجتها داریم، باطریهای هوشمندی هستند که مثلا میتوانند به شما بگویند که 2 ساعت و 15 دقیقه از شارژ باقی است، اما اگر شما مرتب به توصیه شماره یک این پست عمل کنید، این ویژگی دچار اختلال میشود و اصطلاحا کالیبراسیون آن مختل میشود، بنابراین توصیه میشود که ماهی یک بار اجازه بدهید که باطری کاملا خالی شود. 4- باطری را خنک نگه دارید: گرما فقط دشمن پردازشگر لپتاپ یا گوشی شما نیست، بلکه عمر باطری را هم میکند، بنابراین با تمهیداتی مثل استفاده از پایه برای لپتاپ به خنک ماندن باطری کمک کنید. البته زیاد هم مته به خشخاش نگذارید، با این سرعت آمدن فناوریهای نو، کمتر کسی است که یک گوشی را بیشتر از یک یا دو سال نگه دارد، پس وسواس بیش از حد به خرج ندهید، گاهی وقتی لازم دسترسی به شارژ ندارید، میتوانید ناپرهیزی کنید و باطری را تا صفر درصد خالی کنید یا وقتی عازم سفر طولانی هستید، باطری را تا 100 درصد شارژ کنید تا بعدا شارژ کم نیاورید.
(منبع) - (یک پزشک) |
|
|
|
کلمات کلیدی:
نان
شیرینی ها را در ظرف پلاستیکی کنار هم چیده و درب آن را بسته در فریزر نگهداری کنید. برای نگهداری بیسکویت، داخل جعبه آن چند حبه قند بیندازید. هیچ گاه بیسکویت را داخل یخچال، پاکت پلاستیکی یا قوطی غیرقابل نفوذ قرار ندهید تا ترد و تازه بماند. اگر قسمتی از کیک را خورده اید و می خواهید بقیه آن را نگهداری کنید، چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و با جعبه داخل یخچال قرار دهید.
برای نگهداری انگور از خاک اره استفاده کنید. خاک اره ها را خوب بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود بعد آنها را خشک و خوب نرم کنید. انگورها را در ظروف دردار قرار دهید سپس روی انگورها را خاک اره بپاشید. باید به اندازه یک بند انگشت روی انگورها خاک اره ریخته شود بعد در ظرف را ببندید. برای نگهداری موز آن را در یخچال نگذارید. اگر موزی که خریداری کرده اید بیش از حد رسیده و فعلاً به آن نیاز ندارید آن را در فریزر قرار دهید. البته در این صورت فقط می توانید برای درست کردن شیرموز از آن استفاده کنید. برای اینکه بتوانید انار را در مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید پوست آن را با روغن نباتی چرب کنید و در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهید. برای نگهداری خیار بدون آنکه آنها را بشویید در قابلمه فلزی چیده و درب آن را ببندید و سپس درون یخچال نگهداری نمایید. |
کلمات کلیدی:
|
کلمات کلیدی:
|
کلمات کلیدی: